中部大学

公開ホームページ

職名 助教
所属 経営情報学部 経営総合学科
最終学歴 名古屋大学大学院経済学研究科社会経済システム専攻博士後期課程修了
学位 博士(経済)(名古屋大学)
専門分野 公共経済学、財政学、地方財政
研究テーマ 市場統合と財政競争、財政移転制度の公共政策への影響、誘致競争と雇用

学術論文、評論

"Unemployment, Fiscal Competition, and the Composition of Public Expenditure", KIER DISCUSSION PAPER SERIES, 2022. (with Arihiro Kuzawa, Toshiki Tamai)

"Entry in Tax Competition and Intergovernmental Transfer", Economics Bulletin, 2021.

"Nash Equilibria in Models of Fiscal Competition with Unemployment", Economic Research Center Discussion Paper, 2020. (with Toshiki Tamai)

"Tax competition, Unemployment, and Intergovernmental Transfers", International Tax and Public Finance, 2019. (with Toshiki Tamai)